někdy je láska
jen zašeptání
ukryté v tichu
večera
když oheň praská
cosi ti brání
uvěřit slovu
nevěra
někdy je smutek
jen vzpomínání
na chvíle
které zemřely
i když se snažíš
nic nezachrání
srdce se třemi
průstřely
Krásná báseň...
Jímavá...
abych se z toho trochu dostala, odlehčím...a připomenu pravidlo třikrát a dost...takže srdénko, teď už to prostě musí vyjít:-)
Houbec, vím, že...nemusí, láska tohle slovo nezná...
25.06.2024 13:14:14 | cappuccinogirl