Básnířkám na literu
Anotace: Poděkování něžným a štědrým duším, co sem píší básně
bolístky a radost odkrýváš
dělíš se o stín i světýlka
bohatě soukromí rozdáváš
hledáš tu trošičku zázemí
dáváš všem s touhou po lásce
štědrá jak slunce nad zemí
kousíčky duše nahaté
lásku i smutek k zbláznění
díky za všechny veršíky
něžné a křehké báseňky
lehké jak vločky sněhové
skromné jak bílé sasanky
Komentáře (4)
Komentujících (4)