Ani nezaplakala...

Ani nezaplakala...

Bojíš se vyslovit, že kuropění proteklo tvým
srdcem, z kapek jsi skládal své tělo kolem mého
- stonky se ztrácely a já nevěděla, kam vedeš,
kam mě voláš.

Hebkým kožichem omotaná bedra, ale koho
jsi zabil, neřekneš. Ani kapka krve, pomyslíš,
všechnu jsem vetkl do květů. Nevšimla si,
až vůně prostoupila místnost, jak by mě udeřil.

Není čeho se bát, poslední plátek, objímá krátce,
rychlé trhnutí, ale kořen zůstává v zemi.
Ani nezaplakala…
Autor Ophelia81, 25.06.2024
Přečteno 75x
Tipy 32
Poslední tipující: Jan Kacíř, Lesní žínka, jort1, RadekČ, Chane, Emani, MatyhoZmaty, enigman, Marťas9, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

slza neukápla...

25.06.2024 23:30:10 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí