snažím se nebýt jako ta ovečka
dopředu myslím na zadní kolečka
žil jsem jak byl jsem, trochu naivně
od rána existuju jen progresivně
vidím svět v záři měkkých ftalátů
přečetl jsem si to v listech salátu
dokola kroužím kolem představy
sám sobě pustit pokrok do hlavy
a v čisté chybě jak ryba ve vodě
vědom si vlastních snů o náhodě
před zraky světa bloudí přízraky
a každý křičí: Volte zázraky
To je panečku vývoj:-(
a my musíme bejt "u toho" :-(
Radši pustit z hlavy...a soustředit se na plusy, jinak to tu nevydržíme:-)))
25.06.2024 21:07:03 | cappuccinogirl