Končící etapy života básníků,
bez emocí, nálady, bez křiku.
Tiše sedící, hledání v dál
uvnitř těla, zbyl prázdný sál.
Vyhaslý pohled, jiskry šli spát
darebné křesadlo začlo být znát
Tiše v prázdnu sálu ztemnělého
V láhvi svíce zhasnutá.
Někde někdo
Nikde nic
Křik a ticho
Tma, svit svic
Dotek ohně svíce
Teplo
Den
Klid