někteří lidé se jen chlubí
tím, co si spoří v mezizubí
a jiní, jinak příšerní
chválí si skvrny jaterní
krásní jsou ve svém přesvědčení
že nad ně nikdo jiný není
kult těla vládne pokroku
tak hejbni řití, otroku!
Poslední dva verše mi znějí, jako verše z pozůstalosti budovatelského textaře. Bývaly převelmi motivační, až ses za břicho popadal. :-))
26.06.2024 14:56:32 | Kan
Když krásnému stádu
Přidáš ... obroku
Nebude jim do skoku
Když však nedáš
Vůbec nic ...
Každý den jich bude víc
A víc
A víc
Až pomaličku s hezkými vnady
Umřou hlady
***
Ať se Ti daří.
26.06.2024 13:22:02 | Fialový metal