Z pekla
Odcházíš
Klidně a tiše
Když víš
Že už Tě
Tam nic nečeká
Láska je
Jediná odpověď
Na všechny
Tvé poztrácené
Otázky
Dávné poutě
A tak miluješ
Život něžně
A láskyplně
Jak jen to jde
Protože víš
Že můžeš
Všechny role
Se rozpadly
V míň než prach
A snové divadlo
Ztratilo svou oponu
Před derniérou
Začátky jdou
Ruku v ruce
S konci
A tak loučíš se
A vítáš další den
S otevřenou náručí
V radosti
Vycházíš vstříc
Novému dobrodružství
Světa barev
A víš, že nic
Už nebude stejné