Na vodní hladině

Na vodní hladině

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

..............

~~~~~~~
Na vodní hladině
v zrcadle nebe se vidí
a to se nebi moc líbí.
Občas se zrcadlo
větrem chvěje
na sebe se slunce směje,
zrcadlu z jezerní hladiny
tak dodá ještě jasu
ale,jen do času.

Teď mraky připluly,od daleka
na zrcadlo lije,voda cáká.
Teď je to zrcadlo
asi k ničemu má vadu na kráse
ale jen když prší,
pak zase do zrcadla koukat dá se.
Vidí se v něm i duha,
řekne si,jak já jsem nádherná
a barvy si počítá
dobře už ví kolik jich má.

A že se to vodní zrcadlo
trochu zavlní?
To vůbec nevadí
jezerní zrcadla se vlnět smí.

~~~~~~~

........................

Autor Květka Š., 26.06.2024
Přečteno 44x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomcat, Bufik, Ondra, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jé to milují

26.06.2024 16:03:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí