Hele...proc se ta basen jmenuje faktorial? Me to tak zajimalo, ze jsem zacala zkoumat,co to vlastne je...a ja, jejimz matematickym vrcholem byla ve skole trojclenka, jsem na to prisla,jak to funguje! Jen si nedam dohromady souvislost s basni. Ma to souvislost? Nebo se v tom jenom moc stouram?
06.07.2024 20:39:19 | Veru
Tohle je presne ta, ktere mam u Tebe rada!
Mne ses do vkusu teda hodne trefil! Vsak se ( a me ) trochu znas.
28.06.2024 08:48:47 | Veru
To je dobrej... výbl...let
Vem si, že 95% lidí tady píšou lásko říkanky a chtějí za to i poplácat. Krapet ses netrefil.(a)
27.06.2024 21:30:10 | Marcone
Já nevím jak to máš ty, ale já nepíšu proto, abych se někomu trefil do vkusu. Píšu, protože mám ruce a přístup k internetu :D
28.06.2024 11:50:38 | CoT