Než zmizí léto
Zavři,
své krásné oči hnědé...
Spinkej,
prožij sny roztoužené...
Jak jde to, než zmizí léto
odfoukne teplo...
Jak se Ti vede,
kdopak Tě zase svede.
Tvé sexy tělo,
stále by chtělo...
Léto je v žáru,
zvu Tě do kočáru.
Pročechráš vlasy,
narovnáš řasy,
odfoukneš šaty,
zlíbám Tě taky...
Přitisknu k sobě
v tvé krásné róbě,
zahřeji dlaněmi
obejmu plameny...
Oheň pak uhasím
jak touhu vytasím.