Myšlenky, ty upřímné, od srdce, jsou mocné. Říkám pravdu, to mi věř...
Pa opatruj se...
28.06.2024 21:03:40 | Marťas9
Někdy je ta synchronicita zvláštní...procházím podobným, právě teď, jen já mám toho kamaráda blízko, mohu pomoct...jen - aby to stačilo:-( Některá údobí jsou těžká.
Tvé řádky velmi oslovují, drž se, Mkinko, drž se, kamarádko.
28.06.2024 15:30:06 | cappuccinogirl