Stojím u skály, poslouchám zda dýchá,
poslouchám, jestli srdce její bije.
Vychází z ní melodie tichá,
ale je zvláštní, ta tichá melodie.
Opírám své o kameny dlaně
a cítím to tiché srdce skal.
Ukrytý ve skalní bráně,
neklidně tluče kamenný sval.
Dívám se dolů, jak řeka se vine,
omývá skálu a žár její chladí.
Je silná a nikomu nepromine,
kdo jejich srdce zradí.
Nádherná, ukládám, moc jsi potěšil...krásnej výjev, cos do slov zachytil:-)*
28.06.2024 15:42:37 | cappuccinogirl