Čtyřlístek

Čtyřlístek

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~

.....................

~~~~~~~~~~

Do jetele na paloučku

chodím hledat čtyřlístky

ty mi štěstí přinesou

třeba maličký.

Tak jeden vzácný čtyřlístek

co z jetele se směje

večer ho dám pod polštář

ráno nevím kde je.

Já jsem tady,volá štěstí

ty mě holka nevidíš?

Ozývá se moje láska

kdy mne políbíš?

 

Čtyřlístek,

beruška,štěstí a láska

 to k sobě vždycky patřilo,

hlavně aby se zelených čtyřlístků

moc urodilo.

A taky našlo...viď?

~~~~~~~~~~

..................

.......................

Autor Květka Š., 28.06.2024
Přečteno 73x
Tipy 9
Poslední tipující: J's .., Marťas9, mkinka, zase já, cappuccinogirl, Pettie, Vivien, Kan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

řekl bych asi že není jetelový čtyřlístek jako čtyřlístek...
a prosím smím se zeptat jak se jmenuje ten druh čtyřlístku na obrázku?*

30.06.2024 05:38:24 | J's ..

líbí

zdravím....a nevím,nevím,nevím

02.07.2024 14:38:36 | Květka Š.

líbí

Tak tahle je opravdu moc hezounká, opravdu se povedla:-)

28.06.2024 16:44:07 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí