Nebesky neónový

Nebesky neónový

Na cestách každý deň

milióny stratených duší

túlajú sa bez cieľa,

ako prach z motýlích krídel

rozplynutý vo vetre.

 

Stretávajú sa v chrámoch

zabudnutých snov,

v odrazoch svetiel

neónových nápisov,

ktoré žiaria ako momenty

 letného príbehu.

 

Medzi nimi sa skrýva

aj náš osud

v železných koľajach

120 kilometrových ciest,

spájajúci nás

neviditeľnou niťou.

 

Túlať sa budeme ďalej,

kým nájdeme miesto,

kde sa duše stretávajú

a premietajú svoje sny

do nekonečných obzorov

nebeských križovatiek.

 

 

Autor Pettie, 28.06.2024
Přečteno 46x
Tipy 8
Poslední tipující: Martin Kredba, Kan, Fialový metal, mkinka, J's .., zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí