už zase běžím
utíkám a nevím kudy kam
lehni si ke mně abych konečně cítila lásku
chtěla bych hrát na klavír měsíční sonátu
pořád dokola dokola dokola
jak může být v jedný skladbě tolik bolesti
jak může být v jednom životě tolik bolesti
jsem ztracená ve věčným kolotoči zoufalství
chtěla bych ti říct zůstaň ale už nějak nemám sílu
chodit dokola utírat nádobí utírat prach
to je život
láska není život není nic
bere víc než dává
jsem struna na kytaře a čekám až na mě někdo doopravdy zabrnká
dny plynou a já se ztrácím ve víru všeho
jako loutka ostatních nikdy nemám vlastní vůli
udělej tohle udělej tamto tohle je pro tebe nejlepší tohle jsi ty
až na to že vůbec
běžím a utíkám a vůbec nevím kudy kam
tak to totiž chodí
tak to je