Zubky
Pán doktor je ze Slovenska
ptá se...
A co zubky?
Zubky stárnou jako děti
z pusy dělají hupky.
Doktor celkem mladý synek
zachraňuje svižně,
naše konta snižují se,
kdopak je na vině...
Dneska huba natečená
to jen čistil kanálky
perličky už nebudu mit
možná na krk korálky.