ještě si zpívej
a šťastně se směj
a tvař se, že moc
se to hodí
že ještě jsem živej
než Enola Gay
svůj náklad zas
mezi nás shodí
ještě se dívej
jak odchází den
a jednou tak
odejdu taky
Enola Gay
ten ukrutný sen
už blíží se k nám
mezi mraky