Hra1 Spinkej: Tichý šepot větru

Hra1 Spinkej: Tichý šepot větru

Anotace: Hra1: Spinkej

Ve stínu lípy, spinkej, jak jde to,

než zmizí léto

Zpěv ptáků rozpĺývá se v dáli,

zítra ráno probudí nás jejich štěbetání

 

V srdci radost a naději vzbudí,

zítřek novými možnostmi plně zahalí

V každé vteřině život se kroutí,

nový den s sebou novou šanci přináší

 

S novým svitem se nám oči otevírají,

naše sny a touhy se motivací přetváří

K novým začátkům nás osud nasměruje,

do neznámých vod nás klidně zavede

 

K novým horizontům nás život vede,

do nových světů nás s láskou vyzve

Se srdcem odvahy na křídlech letíme,

nové příležitosti rádi přivítáme

 

Tichý šepot větru ukolébavku hraje,

do uší nám ji tiše zpívá

Spinkej, jak jde to,

než zmizí to léto krás

Autor Misha, 29.06.2024
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: Pacik, Frr, Marťas9, Fialový metal, cappuccinogirl, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skvělý, Mišulko, že ses připojila...a krásně jsi to umocnila na závěr...moc líbí:-)*

29.06.2024 21:24:30 | cappuccinogirl

líbí

moc ráda jsem se připojila, protože mám ráda hry se slovy:-)

30.06.2024 19:53:09 | Misha

líbí

moc hezká

29.06.2024 21:16:43 | zase já

líbí

děkuji moc za komentář i zastavení, ráda jsem se připojila

30.06.2024 19:51:52 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí