Ztracená

Ztracená

Cítím se v tomto světě ztracená
jsem trochu zvláštní žena, prostě taková.
Umím říkat prosím i děkuji
ničeho ve svém životě nelituji.

Také dovedu a lidem odpustím
Setkávám se s dobrem i něčím zlým
Tak jinak si věci beru k srdci
i jsem přerostlá,snad nevadí to přeci?

Možná, že v rychlosti jsem poslední
nevadí ,že to ostatní o mě ví.
Zato byla jsem obdařena velkou trpělivostí
když se nahoře rozdávala já byla víckrát
a třebaže mě zlé potkalo v minulosti
já úsměv na tváři mám pořád.

Dokáži lidem naslouchat i poradit
a své tajemství vám chci prozradit.
Berte život víc s humorem, nemusíte se bát
Žijeme teď tady na Zemi,tak zkuste se víc smát.
Autor Verunka1, 30.06.2024
Přečteno 51x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jan Kacíř, Fialový metal, Ondra, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji za návod k životu

07.07.2024 16:01:43 | mkinka

líbí

Díky.
Ať úsměv nás probouzí ...
A další větší ...
S námi kráčí ...
Den co den.
***
Ať se Ti daří Verunko.

30.06.2024 07:53:50 | Fialový metal

líbí

Moc pěkné-povzbudivé a humor s láskou spojený - to je kombo, nad nějž není, milá Verunko :-)*

30.06.2024 00:50:59 | Ondra

líbí

Moc hezká rada na závěr:-)

30.06.2024 00:48:42 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí