Krásně jsi to napsala. Taky se tady ráda zastavuji, odpočinu si, někdy i usnu při čtení básniček, jak je mi tu dobře. Děkuji všem na Literu... Díky...
01.07.2024 09:52:48 | Marťas9
Krasné ST***
...
Mluvíš nám z duše ;-))
Řekl "malíř" pokojů
Bez práce
(Veselým hlasem)
A já jen přikývl ...
Tak aby to raději nikdo neviděl!
Aby to nikdo neslyšel ...
Aby si někdo nemyslel ...
Že mohu ...
Že mám svobodu slova i projevu.
Bytná je pes ;-)))
Google ještě větší !
Všechno ví
Všechno řeší
Někoho to možná těší !
Mě ne.
Mám veselé zkušenosti
Z nedávné minulosti
Nechci se stěhovat
Jako europosranec ...
Zpět mezi své ...
Tam pod most ...
Tam někam dolů.
***
Naslouchám na "slovo" ?
Jen někdy ... bohu.
01.07.2024 05:35:13 | Fialový metal
Slova jsou opravdu "voňavá"... hlavně ta emoční...a každá ta vůně je jiná:-)
Liter je skvělý místo... krásně tvůrčí, jsem ráda jeho součástí:-)*
01.07.2024 00:05:41 | cappuccinogirl