Zas v tom jedem
Měsíc vykoukl, už se stmívá
v peřině se někdo skrývá...
Jenom oči trčí ven
pozorují noční den.
A proč den, když je dávno noc...
Honem všichni na pomoc
ovečky a beranci,
postavte se do branky...
Jedna, druhý, už se koulí
ještě mládě spěchá hravě.
Pojď, ty jeden lenochu
není ti moc do skoku.
Je jich hodně, celé stádo
víčka padají, budu v pánu.
V tom zabečí tulák jeden
oči ostríž, zas v tom jedem.
To je syčák:-D
Povedla se, Marti:-)
01.07.2024 07:19:11 | Žluťák
Díky Žluťaku, nevím co budu zachvili psat. Dochází mi nápady. Pěkný den
01.07.2024 07:22:43 | Marťas9
Tak piš o těch nápadech, co nepŕichází, těch je vždycky dost;-)
Pěkný večer:-*
01.07.2024 20:43:13 | Žluťák