Květina

Květina

Fíkus nebo mechové kapradí
Láska k botanice nás nikdy nezradí

Zalévám tě lásko dnes a denně
Jsem hravý jako malé štěně

Jednou za čas kypřím tvoji půdu
Nechci mít z tebe doma žádnou zrůdu

Už vyrostl ti první kvítek
Krásný dle světových měřítek

Za pár let budu míti tvoje sestry
Plný byt a v botanice první semestry

Šťasten z celého srdíčka
Přinášíš mému světu hodně sluníčka.
Autor neptolius, 01.07.2024
Přečteno 49x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, mkinka, zase já, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí