Příliš
Každou noc psi hlídají tělo
které jsem opustila
Někdy je držíš za tlamu
otíráš sliny do kalhot
mlčenlivě prosíš, abych tě nechala
Opuštěný chlapec
vlasy rozcuchané cizí ženou
celý lesklý, jak vylézáš z lůna
hmyzí trup třpytí se ve světle
já ti to říkala
Jindy je štveš, potíráš huby krví
bodáš a křičíš, rozdíráš dlaně
jak tě táhnou
Už je vypustili, vláčí tě s nimi
Konečně padne k zemi
prudce oddechujete
odkryli ti oči, a tak pláčeš
To nejsem já, my
jen bzučící vzduch
bodá do uší
já ti to říkal
A zatím
kladeš na prostěradlo
kusy masa
čistím koutky úst
Možná to bylo včera
Šla jsem v průvodu
a házela hlínu na naše těla
Přečteno 121x
Tipy 30
Poslední tipující: Dejvis, Sonador, Jan Kacíř, IronDodo, Jiří I.Zahradník, zase já, RadekČ, Tomcat, Frr, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)