Hra2: Marná sláva tomu, komu vládne cit

Hra2: Marná sláva tomu, komu vládne cit

Anotace: Hra2: Přiznejme si: Marná sláva tomu, komu vládne cit

Přiznejme si: marná sláva tomu,

komu vládne cit

Samé touhy se pod lesklým povrchem skrývají,

marná sláva před citovým vřením mizí

 

Pravda v srdci vykvétá,

láska a upřímnost nás spojuje

Jako oheň příjemně na duši hřeje,

už nás nic nerozděluje

 

Ve víru štěstí nás opěvuje,

v srdci radost září, co nikdy nehasne

Společně jsem silní, protože ve dvou se to lépe táhne,

v lásce ke šťastnému bytí

 

Pod ochranou světla, které v nás stále plápolá,

životem s důvěrou v srdci procházíme

Ve spokečném objetí klidně odpočíváme,

víme, že jsme jedno, navždy spojeni a milováni

 

Přiznejme si: marná sláva tomu,

komu vládne cit

V nitru skrytá pravda se jasně třpytí,

všechnu marnost směr k lásce odnes

Autor Misha, 01.07.2024
Přečteno 54x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Marná sláva, Míšo...:-)

01.07.2024 21:32:02 | Žluťák

líbí

přesně tak, marná sláva:-)

03.07.2024 20:41:49 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí