Salutujem na pozdrav
vlnám tvojho mora
indigovo modré
protipól tvojej hnedej
tri gaštanové kone
chránené pásmo
jablkové sady
a niekde v diali
brechá pes
jeho pán už je doma
sledujem to z výšky
ako rozpustené mlieko
objímam vetvy a bozkávam
lupene
prišiel vietor
zaraz ma
niekde bližšie k tebe
odveje.