Pro Egona
Jednou Bondy říkal
Já jsem buddhista, marxista a taoista.
To bylo v jihlavě léta páně.
Měl stříbrný vous, a jiskru v oku.
A byl legendou.
To bylo v klubu Beseda.
A on nějakej čas na to
špatně típ cigáro..
A skončil, jak žil,
V plamenech.
Škoda že jsem s tebou nechodil po hradčanech
pač jsem jiná generace.
Pro mě jsi boží tvor.
A na tvou počest musím někam napsat
Hovno.
Přečteno 77x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Fialový metal, cappuccinogirl, zase já, martinaV, mkinka, Anfádis
Komentáře (3)
Komentujících (3)