až padne tma
temná noc duší
ta bez naděje svítání
co pak?
jen tuším
že si ubráním
svou víru ve tvé dlaně
co pohladí mě z lásky
nečekaně
Tohle je nejpůsobivější "nečekaně", se kterým jsem se v řádcích setkala*
02.07.2024 09:43:08 | cappuccinogirl