Mlha

Mlha

Loučení s láskou, která kdysi žila
Až příliš pozdě smysl probuzena byla

V předem prohrané válce
Ztrácíš se mi kdesi v dálce

Bloudím stále kolem tebe
Snesl bych ti modré z nebe

Tam, kde viděli, jsme kdysi lásku
Zůstal hřeben a pár vlásků

Děkoval já kdysi svému bohu
Za světlo, které proniklo i do brlohu

Teď mizím v mlžném oparu
Ztracen ve svém nezdaru.
Autor neptolius, 02.07.2024
Přečteno 40x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nevzdávej!!! Dávej!!! Ze sebe to nejlepší...pořád*

02.07.2024 15:39:05 | cappuccinogirl

líbí

:)

03.07.2024 10:10:29 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí