Den pro báseň

Den pro báseň

Anotace: ...

Dech vášně
v nepravidelných intervalech
Naplnění údivem
Prostor vyskládaný květinami
Výluhy lipových květů
v probuzení paměťových čipů
Vůně vánku jež čechrá
Tvé vlasy v této chvíli
která nic nepostrádá

Život cení zuby za úsvitu
nových vteřin
Láká vstoupit a odhrnuje
oponu nepropásnout
jediný kontakt s Tvou duší

Jsi krásou všedních nevšedností
Vypravěčem odvěkých příběhů
o lásce a křehkosti
Ochráncem našich snů
Živou vodou
Jsi mnou a já Tebou
Propojeni věky
Nic není dobré
Nic není špatné
Vše je takové
jaké to je...
Autor Alci, 02.07.2024
Přečteno 70x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Tomcat, Vivien, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ta báseň voní* ST

02.07.2024 15:56:30 | Vivien

líbí

WOW!

02.07.2024 15:52:35 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí