sedm hříchů k rozjímání
sedmi hříchů pekelných
sedmi hříchům nezabrání
sedmi hříchů sedmý hřích
Sedmý hříchu, v peklo táhni
v sedmém hříchu zbyl jsem sám
sedmým hříchem za roh zahni
sakra, kde jen pívo mám?
Zatra já chtěla napsat wow, páč jsem si myslela, že je to ten nesesmilníš...a ono je to ze světa financí:-))) Ale úžasně jsi to poskládal, jseš borec, žes to udržel... já se musela pekelně soustředit:-)))
A taky jsem si teda pak hned zkontrolovala šrajtofli:-))) Páč jsem zrovna venku:-))) Tak pro sichr:-)))
02.07.2024 21:14:59 | cappuccinogirl
tak trochu si připadám jako v dětství, když jsem si do sklenice hodil dva šumáky a pak jen koukal... :)
02.07.2024 22:26:36 | zase já