běžím ve snu
cestou dlouhou
kde je konec?
zuby skřípu
nesu osud
žízeň pouhou
sud kulatý
nemá pípu
a na konci
v šerém loubí
kde si lidé
klouby lámou
vzdám se hlasu
vší své chlouby
v touze býti
dalajlámou
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?