Figurka

Figurka

Anotace: Nekomentovat,mám depku, děkuji. Ona to vlastně ani básnička moc nebude...

figurka na pláče co nikdo nechtěl, 

přines, podej,  pomoc a vypadni 

Každý o pomoc řekne si lehce, 

však uvnitř štvou mě ty dny.

 

Zalez do kouta a nepřekáží

peníze na účtu jsou.

Slova děkuji jsou vzácná 

zapomněli všichni,  je pro sebe jsou. 

 

Děláš něco? Nechceš mi pomoct?

Na sebe budeš pak čas mít.

Ó ano až budu v hlíně hnít 

Ale pak, pak už bude pozdě. 

 

Vychcanost lidí 

Zkažení mamonem, sebestřední 

Jsem z nich unaven, ale stále čekám

Bláznivá figurka snímka všechny dny

 

Po noci měl by přijít den

 Snad rozední se brzy

Ale nepochopí oni

Figurku blázna 

Sní

T

I

Š

E

 

Skrytý za pozlátkem masky

Č

E

K

Á

Snad dočká se někdy.

Autor Protos1182, 03.07.2024
Přečteno 60x
Tipy 9
Poslední tipující: Verunka1, jort1, Kubíno, Marten, Psavec, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí