Hra4 fialová: Clara a Lara na louce

Hra4 fialová: Clara a Lara na louce

Anotace: Hra 4

Na louce hrála na kytaru slečna Clara,

měla doma medvěda jménem

Lara Medvěd se tančit naučil,

večerním tanečníkem se stal

 

Radost a veselí z něj srší,

když po poli jako zajíc skotačí

Svým tancem každému radost způsobí,

nikdo jeho tanečním kreacím neodolá

 

Na radostné louce plné kvítí,

Clara a Lara jsou tančící dvojice

Jejich taneční kouzlo ve vzduchu visí,

každý se s nimi v radosti připojí

 

Jejich taneční kreace všechny rozesmějí,

radostný smích se mezi nimi rozšíří

V jejich společném tanci se kouzlo skrývá,

zábava a štěstí se na louce do všech koutů rozléhá

 

Smíchem se až za břicho popadají,

když Clara a Lara svůj tanec předvádějí

Celá louka v jejich tanečním rytmu pulzuje,

radostná nálada do srdcí všech proniká

Autor Misha, 03.07.2024
Přečteno 81x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, zase já, mkinka, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí