Hra 4
Fialová
Lila barva je moc krásná
táhne oči od pradávna.
Při zavření očí v noci
vidím lány, jenž se točí.
Všude voní levandule
omamná a zvláštní vůně.
Je tak silná, jako droga
vyžene mšice, nebo mola.
V hlavě, ale hlodá trošku,
proč se pojí i do rocku.
Pod básně a na Literu
hodně v tipech, v závěru.
PUS1:
Hezký večer malířko úsměvů
Z oblohy téměř fialové ...
Metám další díky.
Je to hra ...
PA
04.07.2024 21:10:34 | Fialový metal