bez
čárek
smyslu
elegance
jen prosté nic
na místech nudy
oživlé vzkazy
v mrtvé schránce
a v mapě času
šipka
TUDY
<=
šipka =>...dopředu, Mari...dopředu:-)ne že bychom vždy chtěli, ale tam, prostě musíme:-)))
04.07.2024 11:50:01 | cappuccinogirl
jen ještě dodatek, nestihla jsem dopsat k prvnímu komentu: skvěle jsi napsal - a mapa času s šipkou do "bylo" je super, vydáš se tam vzpomínkovejma krokama, svýma, či jiných lidí, zatím co do "bude" se kráčí jen díky přítomnosti, protože bude jako takový vlastně nikdy nenastane:-))) jen se o něm - mluví...:-)))
04.07.2024 12:18:53 | cappuccinogirl