Anotace: Báseň o životě vkládám v den narozenin mého zesnulého partnera Jirky H.
Každému byl dán jako dar
někomu na dlouhé roky
jinému je brzy odebrán.
Zůstává pro každého tajemstvím.
Jak dlouhý život dostal
proto měl by ho brát jako své bohatství
a podle toho se i k němu chovat.
S jakým pravidlem ho na pár let dostanem
a proč si ho ne vždy vážíme, je mým názorem.
Probuďme v sobě vděčnost za život
to, že tu jsme, má svůj důvod.
Vnímejme všechnu jeho krásu,
dejme našim životům radost a lásku.
.
.
.