Víš....

Víš....

Vzbuzuješ ve mě touhy a sny. 

Mnohé ve mě jsi změnila 

I když sem dávno nechodíš 

Fantazie bez Tebe by nebyla.

 

Tu vůli žít a toužit 

Stala ses součástí snů mých

Jen, že nejsme spolu 

Toužím po Tobě, byť je to hřích.

Autor Protos1182, 04.07.2024
Přečteno 57x
Tipy 16
Poslední tipující: Bosorka9, mkinka, Anfádis, Vivien, Marťas9, Tomcat, Verunka1, Psavec, Fialový metal, Marten, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí