Céline Dion

Céline Dion

Céline Dion

Dokument životem
letí teď světem
z lásky jsi vzešla
a proplouvala světem.

Pocházíš z moc dětí
a rodičů zlatých
žila jsi ve skromnosti
sen Tvůj byl krásný.

Chtělas být zpěvačkou
sen se Ti splnil
potkalas člověka
se srdcem plným.

Zkusilas mateřství
krásně Ti slušelo
se svými syny
moc Tě to nabilo.

Život byl krutý
ukradl manžela
bolesti rozesel
na části do těla.

Nyní se léčíš
moc při tom trpíš
bolestí sténáš, 
slabotou potíš.

Věřím, že zvítězíš
a vše se spraví
jsi naše bojovnice
máme Tě rádi.

Autor Marťas9, 05.07.2024
Přečteno 52x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, mkinka, jort1, Psavec, martinaV, zase já, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí