Anotace: Název básně jsem dostala od kamarádky Martinky B. , která měla slzy v očích a potřebovala utěšit a povzbudit ....tak vznikla Naděje.
Někdy máme pocit, že se nám nedaří
je toho na nás příliš a je to vidět i ve tváři.
Naše slzy další kapesníky smáčejí
čas se smutkem pomalu vleče,
avšak vždycky tu máme naději,
že se špatné v dobré převleče.
Nezoufejte, na světě je spravedlnost
a i když už toho na vás je dost,
tak někdo tam nahoře říká, že tu je
a dává vám na to sílu jménem NADĚJE.
... na světě je spravedlnost... to je snad to nejoriginálnější, co kdo kdy napsal... bez ironie. Neni to pravda a pochybuji, že si to kdokoliv myslí, tak... snad proto...:-)
Jinak pěkná.
05.07.2024 14:33:45 | Žluťák