Pozdrav vzduchem
S čajem a piškoty
nemám slova či noty.
Tak zoufám
a hledám obejmutí.
Kde jsi?
Mám prošlapané boty
okolo zvláštní hmoty,
co si hraje
na píšťalu,
co v hlavě bolí.
Píšu
a vyhrávají nenaplněné sny.
Milovaná kaskáda citů
roní hymnu u postele.
Nepíšu verše vázané,
jen hříčky mířím
u větroně.
Krásný večer, přátelé.
Přečteno 96x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Dejvis, IronDodo, zase já, jort1, Marťas9, narra peregrini, Ondra, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)