ty

ty

 

s podvečerem se tiše smrákám

pak padne noc a hvězdy planou

havraním hrdlem k ránu krákám

mihotán ohni hranic smolných

 

stmívám se k ránu, vůní zpitý

květů, co snad se písní stanou

jediné, co mě bolí, jsi ty

ukrytá do slov samovolných

Autor zase já, 05.07.2024
Přečteno 91x
Tipy 30
Poslední tipující: martinaV, Emani, jort1, IronDodo, Marten, Kan, kozorožka, Fractura cordis aperta, Anfádis, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí