Opojení...
Anotace: Pro Evču... Z každého opojení se můžete probudit do rána, které nebude jeho pokračováním...
Lehce se vznášíš nad neony noci páteční,
blouzivá z nápoje básníků prokletých,
po městě procházíš krokem tanečním,
na tváři škrabošku a pod ní lehký smích.
A pak to těžké sobotní ráno,
kdy v deset nemáš ještě jasno v hlavě,
pro těch pár loků?? Nevídáno...
Jindy to přece zvládáš hravě.
Zahrála sis s ohněm nepoznaných kouzel,
láhev ti přinesla sladké zapomnění,
smutek tvůj na chvíli z života zmizel,
jen ráno přineslo větší utrpení...
Komentáře (2)
Komentujících (1)