Děkuji úplně za všechno
rodičům za život i za jméno
za to, že tu mohu žít
mohu dýchat, chodit i mluvit.
Děkuji i za to, že všechno vidím
třeba i za to, že zpěv ptáků slyším.
Je toho hodně, co pro mě dost znamená
třeba, že na jaře je tráva svěží, zelená.
Děkuji i lidem, které jsem poznala
pohlédla na ně i se usmála
děkuji i za ten úsměv, co jsem mohla dát
vždyť je to krásné jím někoho obdarovat.
Chtěla bych poděkovat tam nahoru
svým andělům a za vše co dovedu.
I za to, že v míru, klidu mohu spát
a druhý den dovedu vstát.
Děkuji, děkuji, děkuji....
dobrá děkovačka
16.07.2024 16:28:24 | nerez
Děkuji
Já už jsem prostě taková
raději vícekrát poděkuji, nežli vůbec
jsem takto vychovaná
raději vícekrát pozdravím, nežli vůbec
jsem žena,která pomáhá
raději vícekrát pomohu, nežli vůbec
co napsat na konec?
Já už jsem prostě taková :-))
16.07.2024 20:29:25 | Verunka1
Přidám se...a v duchu...také to "děkuji" vyslovím...
A i tobě poděkuji, Verunko, za připomenutí, toho, co je opravdu důležité...si uvědomit:-)
Krásnej den tobě, sluníčko usměvavý:-)*
06.07.2024 13:52:05 | cappuccinogirl
Děkuji Ti kávičková paní
za Tvůj komentář, krásná slova
Je už večer, tak přeji hezké usínání
já ještě držím tužku, vzniká báseň nová.
06.07.2024 21:16:54 | Verunka1
těším se
a jseš na tom líp, Verunko, já pendluju mezi smetákem a vysavačem:-)))
06.07.2024 21:22:43 | cappuccinogirl