Touha

Touha

Zastavil jsem v autě u krajnice,
tmavá půlnoc, píšeme si celý den.
Nevydržel jsem, muselo to ven,
jen tvé fotky a prázdná silnice.
Pomohl jsem si sám za vzdechů měsíce,
držel jsem ho v ruce chvíli jen.
Myslím na tebe v šatech - já blázen,
do nervů rozkoše bodám jehlice.
Rozkoš tmavé půlnoci nebere konce,
díky bohu nikým neprozrazen.
Autor CyberDragon, 07.07.2024
Přečteno 51x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Jeněcovevzduchukrásného, cappuccinogirl, Marťas9, kozorožka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí