o pomoc proste
hříšné duše
nepůjde to tak jednoduše
jak zdá se ze slov
která čtu
už mnohokrát to tady bylo
tady i jinde
kde to žilo
a kde jsem byl jak v divném snu
slova jak koule
z porcelánu
lesklé
však zkus jí dostat ránu
a uvnitř zápach hniloby
nepochopena
nikdo nechce
po pleši hladit suché světce
v konečné fázi staroby
Já mám tu obrovskou výhodu, že máme všichni v rodině husté zdravé vlasy... mému otci táhne na 80 a má jich pořád plnou hlavu... i když už samozřejmě trošku jemnějších...:-)
07.07.2024 14:00:01 | Žluťák