Hvězdičky padají

Hvězdičky padají

Anotace: Malování slovy 2022

Hvězdy tvoří
v naději
i zahřejí.

Melancholie odešla
a vinná réva zpívá z hlavy.

Nadšení i slast
na jazyku emocí.

Víno je jako obraz,
co je jiný dle světel noci.
Mění přílivem i odlivem
odstín hnědých očí.


Ach, přející je lok,
jak Karel IV. chutnal rád
a po jazyku
český lid.

Každý doušek
z marnosti nás táhne
a cítíme tradici
i srdce moku krásné.
Autor mkinka, 07.07.2024
Přečteno 72x
Tipy 24
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, jort1, Psavec, Marťas9, Ondra, Kan, Verunka1, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

já jsem spíš pivař

07.07.2024 13:39:02 | nerez

líbí

Ale jsem ráda že jsi četl

07.07.2024 13:40:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí