No to se uvidí

No to se uvidí

Anotace: ~~~~~~~~(:-)~~~~~~~~

....................

~~~~~~~
Jaro si někdy oblékne
snad kožíšek z hranostaje
zima se nechce vzdát
i když už dávno taje
brzy však ztratí
tu svoji zimní krásu
i když moc dobře ví
všeho je do času.

Zima se i do jara koukne
v létě studeně si foukne
bude vám chladno
i ve svetru,já vím
ale slunce se pousmálo
nebojte se lidičky
všechno zařídím
já to té zimě vymluvím.

Každý má svůj čas
a že to někdy přesné není
i příroda má svůj vlastní hlas
a občas si něco změní
stoletou vodou umyje zem
x...letým vedrem vysuší
a když je počasí jak má být
tak nás to jistě potěší.

No to se uvidí
tak ať se nikdo nediví.

~~~~~~~~

ů

Autor Květka Š., 07.07.2024
Přečteno 44x
Tipy 11
Poslední tipující: Ondra, Protos1182, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Stromy miluji

07.07.2024 15:15:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí