rosolem odpoledne propíjí se k noci
za plotem křik...startují motory
to zase bude večer...ten neodbytný pocit
že život utíká všem lahvím navzdory
setřené vzpomínky na tiché časy kdysi
cinkají pod víčky jak zlaté třepení
usne a s hlukem světa duše křik se mísí
a tiše ve spánku pro ten svět zkamení