Modlitba pro Verunku
Dneska je teplo
a držím Ti pevně ruku.
Vše projde hladce
a bude opět do skoku.
Myšlenka i vůle doktorů
pomůže všemu v Tvém příběhu.
Mám Tě ráda,
psala jsem Ti do vzkazu.
Zas budeš běhat
a jednou berle odložíš.
Je to dřina a těžká mříž.
Jsi statečná
a dáváš smích.
Slovo léčí
i duše tančí
v nadpřirozenu.
Namaluji Ti něco.
Asi kočku na tričko.
Ty Verunko, kočičko.
Přečteno 71x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Paulín, Fialový metal, IronDodo, jort1, Marťas9, Ondra, Kan, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)