---

---

Satan bez tváře
Bez moci
A krása
Se zmítá v bolesti
Na světě už není
Není už nic
Co nadchlo by člověka
Co přineslo by klid
A tak se šourám životem
Bez jasného cíle
Bez jasného konce
Jen hledám svoji smrt
Autor Starý dobrý přítel, 08.07.2024
Přečteno 55x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Ophelia81, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hledej svůj život
v zákopech souznění.
Přítomnost je jako kůň,
co hřívou zavoní.
Je červenec.
Měsíc nadějí.

08.07.2024 11:31:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí